En fantastisk video från barn i Haiti som sjunger baby!

Aww videon är väldigt gullig! det är en fantastisk video från Barn som är Beliebers från haiti, filmad av 4 amerikanska frivilliga i Santo Domingo, Dominikanska Republiken.

deras anledning att göra videon:

Vi är fyra amerikanska volontärer som arbetar i ett fattigt haitiska samhället utanför Santo Domingo, Dominikanska Republiken. Efter införandet av våra elever att Justin fann vi att de omedelbart älskade hans musik, Beven om de inte talar engelska. Dessa barn har inte mycket i deras liv och vi ville göra något roligt och spännande för dem. Så när höra att Justin var på väg till Santo Domingo för en konsert, bestämde vi oss för att göra en video av våra elever sjunga och dansa till Baby.

Tyvärr, Justin in denna konsert till DR, men vi bestämde oss för att gå vidare med videon. Barnen var med så mycket kul med det, verkligen försöker att lära sig texterna. De var alltid ber oss att översätta vad Justin sade så att de kunde förstå. Efter ett tag var det ganska vanligt att gå runt i samhället och höra en baby barn sjunga.

Ursprungligen trodde vi Justin var på väg till Santo Domingo i april så vi tänkte att vi kunde fånga hans blick med denna video. Det konserten avbröts men vi beslöt att gå vidare med inspelningen.

JUSTIN Kom och besök OSS!

//Lollo<3

Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-08-20 @ 19:52:21
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0