KAOS: justin fick lämna Selenas konsert när fansen jagade honom! ;D

Justin hade gjort ett överraskande besök för att se flickvännen Selena Gomez spela en rubricera show i Boca Raton, Florida, på stadens Mizner Park Ampitheater.

Men ordet kom ut bland publiken om JB: s närvaro och hundratals fans gav jaga när han försökte lämna platsen genom en bakdörr. Run Bieber run! Justin var tvungen att köra för det när ordet kom ut att han var på flickvännen Selena Gomez show på Boca Raton i Florida.

 

 

 

säkerhets vakterna hade ett tufft jobb med att inget fans fick komma nära biebes! ;D

haha vad tycker ni od ut ur sin flickväns konsert? ;D

Beliebers go wild! ;D

 

//Lollo<3

 


Ny bild! :D

Här kommer en ny bild=SWAG!! :D
//Lollo<3

Vem gosar justin med ;D

Det har kommit ut en bild från justins sovrum eller hotellrum men från sidan jag hittade det frå så stog det så här:

Så slumpmässiga :)

Vi är inte 100% säker på att detta är hans sovrum. Kan vara ett hotellrum ? Men hotellrummet är oftast rent. De rengör den varje dag på morgonen. Titta nu vid skrivbordet, det ser ut 3-5 dagar oberörbara röra.

PS: märker du det finns 2 personer under täcket? Vi undrar vem Justin gosa med? : D


källa:justinbieberzone.com

//Lollo<3 :D

Körning Cabriolet Royce-Royce, Justin och Sean Kingston Stoppad av polisen i Miami! ;D

Ehm för det första vill jag säga att igår var justin i miami och handlade och lite sånt med sean kingstone(se justins twitter han har twittrat om det) så han är inte i canada;D och för det andra så orkar jag inte översätta bättre jag har bara översatt på google men när det står "drogs över" så menar dom typ att han blev stoppad ;D

Justin, 17, drogs över när du kör den 29 juli framför TGI Friday finns i South Beach , Miami. Medan TMZ rapporterade att han begärt polisskydd från fläktar i visar sig den verkliga anledningen till stoppet var lite mer pinsamt!

Fredag ​​chef Ken Nosse berättar TMZ Justin stoppades utanför hans butik ca 18:30, och personalen var chockad att se vad som hände.

Server Miguel Barrass berättar HollywoodLife.com EXKLUSIVT:

"En hemlig polis körde bakom Justin och [hans passagerare] Sean Kingston".

"Han drog dem över i framför restaurangen på Ocean Drive för att han tyckte det var konstigt att den unga killen körde en helt ny konvertibel Rolls-Royce. Officeren bad Justin för hans ID och Justin visade honom hans körkort. "

"Både Justin och Sean var verkligen vänliga och Sean förklarade att bilen var hans. Medan han drog över, började man inse att det var Justin och de började omringa bilen. Fans sa, "Det är Justin!" Snart var som 20 personer på båda sidor av bilen, ta bilder av honom. Polisen sa till publiken att backa undan och sedan instruerade Justin att köra av. "

Även Justin är gammal nog att köra, sade Miguel det är ingen överraskning att han drogs över.

"Justin körde som en liten gammal dam med sina två händer på ratten", sa han. "Det var riktigt roligt!"

Andra ögonvittnen sade att det var roligt att se en så stor stjärna behandlad som en normal person.

"Det verkade som de drog Justin över eftersom det såg ut som en 12-årig kör bilen och när polisen kom upp på honom och insåg att det var Justin de alla pratade och skrattade och Bieber gick sin väg. Han var mycket artig och trevlig mot officerarna ", servrar Binki och Jackie Parsons berättade Hollywoodlife.com.

 

Vad tycker ni om att justin vart stoppad bara för han såg för ung ut för att köra? :D

 

//Lollo<3
Haha dagens video!! :D

Hahaa garvar så jag dör! detta är dagens video, justin twittrade den för 9 timmar sen men jag kan tyvär inte lägga in den för jag vet inte hur man gör men ni får klicka på länken :D http://www.twitvid.com/UN9FN haha den är as rolig!! :D
//Lollo

Svar på kommentar! :D

Jag vill börja med att säga att det är jätte roligt med att ni kommenterar och de får ni gärna göra mer! :D
Det var en som kommenterade på "Justin har ljugit för sina fans, Eller?" och hon kommenterade så här:
han kan har sagt att han är i kanada, har han inte rätt att få skija säg från kändis livet utan att ha tjejer skriker 24/7 när dom ser honom?? (inge illa menat till fans) men han kan ju ha sagt det för att han vill ha 

alone time with his girlfriend, privet!

min åsikt.
Ja, jag har inte så mycket att säga till om det, jag tycker också att De är klart att han ska ha få ha privat tid med sin flickvän! Men ja ljuga behöver han ju inte göra, men vi vet ju inte helt säkert om han inte är i canada det är ju bara ett fan som skrev de, det kan ju lika gärna vara fanset  som ljuger! ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. jag har inte hittat nå mer fakta om det än men skriver så fort jag får reda på mer. :D
//Lollo<3

Justin visar upp......ja magen eller nå! ;D

Justin tog bilden av sig själv shirtles vid poolen njuter av solen. BTW, Vad försöker han visa? Hans blå underkläder? magruter? fågel tatuering? jeans? eller?

Det är för Het: D

 

//Lollo
Justin i hans privata jetplan! :D

Här lyssnar han på musik ;D
Så.... SWAG! :D
//Lollo<3

Justin har ljugit! Eller? :O

20110729-110458.jpg

Har Justin ljuga för fansen?

Även om Justin twittrade han är i Kanada , fläckiga fläktar honom i Boca Raton, Florida med Selena Gomez 28 juli! Han ville inte missa den första natten av hennes turné!, Rapporter Hollywoodlife.com.

Justin twittrade tidigare hur trevligt det var att vara tillbaka i Kanada , vilket beliebers att tro att han skulle skiljas från sin flickvän Selena Gomez efter att ha spenderat en vecka tillsammans för hennes 19-årsdag ... men så är inte fallet!

Låt oss hoppas att detta är bara ytterligare ett ofog och inte en lögn. Eller kanske är det bara slumpmässigt rykten från falska fans?

Både beliebers och Selenators har både tweeting spotting Justin och Selena i Boca Raton, Florida, där Selena konsert är på Mizner Park Amphitheater.

Justin bär Selena är "Vi äger natten" skjorta.


20110729-113339.jpg

Ett fan skrev: " Justin är en lögnare! Han twittrade att han är i Kanada och jag såg honom i södra Florida lämnar studion med Selena Gomez. "

Ett annat ögonvittne sade Bieber fansen skrek när de såg Jelena.

Tror du att Justin ljuga för fansen?


(dåligt översatt men hinner inte översätta bättre!)
källa: http://justinbieberzone.com/

//Lollo

Dagens låt! :D

Haha jag och Nadine har tävlat om vem som skulle kunna denna låt först (Nadine vann) alltså det går inte att sjunga så där snabbt! men den är bra..... Låt mig få presentera.........

Speaking in Tongues - Justin Bieber


Tästa ni och lär er den utantill och sen så skriver ni ett komentar hur lång tid det har tagit för er:D
//Lollo

Dagens video!

Här är dagens video/låt som justin, kenny och ryan gjorde när dom var i omaha galleria dom gjorde den på skämt och när ryan kommer in så improviserar han bara om ni har justins dvd neversaynever så får ni se ett klipp när han pratar om hur och var dom gjorde låten ;D (Dvd är inte samma som man fick se på bion dom har mer små klipp på den:D)
hur som hälst här kommer låten.... Omaha mall:
//Lollo <3

Justin och Selena tar skilda vägar!

 

Selena Gomez kom till Fort Lauderdale International Airport, Florida, hålla en bedårande Harley Davidson nallebjörn. Kanske detta var en gåva från Justin för henne födelsedag ?

Selena Gomez och Justin har skilda vägar efter att ha spenderat en vecka tillsammans för Selena födelsedag och har haft en massa kul.

Selena är nu i Florida där hon kommer att sparka igång hennes kommande turné Boca raton i den 28 juli, nästa etapp av hennes turn'e  .

 

//LolloDagens video!

Här är dagens video som handlar om olika "händelser" med scooter och justin:
Vad tycker ni om videon? :D
//Lollo

2 Nya bilder på Jelena!

//Lollo

Never say never DVD Idag!

Idag har jag fått min DVD som jag beställde på Cdon.com Alltå Neversaynever dvd:n! och på den är det med 40 minuter extra material.. den är as bra och as rolig! ;D
Så här ser den ut:
och sen förra veckan så köpte jag First step 2 forever! är det någon annan som har den? Jag läste ut de på 2,5 dagar, den är as bra! den rekomenderar jag!
//Lollo

Dagens video!

Haah dagens roligastejäl video! ni MÅSTE titta på den den är så rolig jag håller på att garva ihjäl!
//Lollo

Dagens bild!

Justin retweetade nyss en som hade lagft ut den här bilden så jag tror att den är ny.
@JustinBieber Slam Dunk!
i can fly like CHUCK NORRIS!
SWAGGSWAGGSWAGGERMYSWAGGSWAGGISYOURSWAGGSWAGG?

Justin överaskar på Selenas konsert! ;D

En video från den 24/6-11 när justin överaskar på Selenas konsert och sjunger favorite girl! 4
Åhh han sjunger den till Selena och alla beliebers ;D så gulligt! ;D
//Lollo

Från bröllopet!;D

En video från hur paiges kusins bröllope var innan justin kom och när han kom;D älskar när han bara kommer in där f*n va ccolt ;D han kommer vid ungefär 3:23 ;D
Och här är en länk till när paige's kusin och hennes man blir intervjuade: http://www.youtube.com/watch?v=qf8GL7NSRuI
OMGjag kan inte sluta titta på när justin bara kommer in där!! ;D'
//Lollo

Justin (kanske) med i en film! :D

Filmregissör, ​​Judd Apatow har erbjudit Justin en liten roll i nästa Pee-Wee Herman filmen, vilket han kommer att producera.

I en intervju med MTV News från 2011 San Diego Comic-Con, sade Judd Apatow: "Jag kan inte riktigt säga [vad skärmdel är], men han gör ett framträdande i slutet av filmen. Han vet inte om det än, så om du tittar här, Justin! "

Manuset till filmen är co-skriven av ingen mindre än Paul Reubens, som har skapat och beskrev Pee-Wee Herman karaktär sedan 1977. Paul Rost är den andra halvan av manusskrivning avdelningen. Den kommande filmen kommer enligt uppgift att följa temat karaktärens första filmen med titeln "Pee-Wee Big Adventure." Källa: [aceshowbiz]

 

//Lollo
Selena fick en födelsedags kyss av justin ;D

Justin skrev denna bild av honom och Selena Gomez med bildtexten "Happy bday baby" på hans Instagram konto.

//Lollo


Selena födelsedag, Shoppar med justin på disneyland! ;D

Tror ni att Justin betalade de åt Selena som en present? ;D
//Lollo

Selenas födelsedags kväll, paps ser när justin och hon åker ut från Geisha House I Hollywood

Paparazzis måste lämna dom ifred.
//Lollo

Justin, Chris brown och hans pittbull! ;D

Här ser ni Justin, chris brown och chri's pittbull ;D
//Lollo

Guld Huvud! :D

Nu finns det ett huvud som liknar justins som är gjort av guld!
Det kostar över $1miljon ($1,023,014)!
SWAG! :D
//Lollo

Justin tar en paus i en månad! :D

Bra idé, Justin! Vill du inte bränna ut dig!

Förra månaden öppnade Justin upp om hans nästa album, och avslöjade att han är hårt arbete att utveckla en del nya materialför det.

Innan han blir för nedsänkt i det nya albumet ser det ut som han ger sig själv en paus för en månad.

Här är vad Justin hade att säga om det:

"Jag har jobbat så hårt, jag tar en månads paus. Det har varit jättekul att bara tänka och njuta av att umgås med mina vänner. Jag växter fortfarande upp, och när du arbetar varje dag behöver du verkligen få en chans att lista ut vem du är. Så med ledighet, kan jag tänka, be och bara typ växa upp. "

Vi är glada att höra detta, Biebs! Njut av ledigheten, och vi ser fram emot uppdateringar på det nya albumet när du kommer tillbaka!

- PerezHilton

//Lollo :D

dagens bild på syskonen beadles! :D

Haha jag älskar den här bilden!! :D (för er som inte visste det så är det caitlin beadles justins ex flickvän, och christian beadles som är en av justins bästa vän, och ja han är även bror med caitlin XD)
//Lollo

GRATTIS SELENA!!!

Idag säger vi GRATTIS till justins flickvän, Selena Gomez!! GRATTI GRATTIS GRATTIS! hon fyller 19 år idag!! :D
//Lollo

5 st sånger som inspirerar justins liv!

Under sitt besök i studion med Chris Brown på måndagen avslöjade Justin 5 låtar som inspirerar honom i hans musikkarriär till Hollywoodreporter.com . Vilka är de 5 låtar som motiverar Justin så mycket? Kolla in det här! och hitta orsakerna till!

1. "Man in the Mirror" av Michael Jackson
"Du kan känna känslor i vad han säger, och hur det handlar om att titta in i dig själv. Budskapet bakom det är bra. Det är en riktigt inspirerande låt. "

2. "i believe i can fly" av R. Kelly
"Den här låten är ungefär som Never say never, där allt är möjligt, och du bara måste tro.Det är definitivt upplyftande. "

3. "dear God" av Boys II men
"Min mamma har lyssnat på Boyz II Men ända sedan jag var liten. Det var alltid på i huset. Nu är den här låten i min iTunes. "

4. "Down to Earth" av Justin (själv) 
"Det handlar om mina föräldrar att dela upp när jag var riktigt liten och om kamp jag gick igenom och är fortfarande går igenom. Jag tror att det är inspirerande att så många barn föräldrar är skilda nu för tiden. "

5. "Never Say Never" av Justin, med Jaden Smith
"Vi gjorde faktiskt låten" Never Say Never "först, så på ett sätt som det inspirerade filmen, vilket egentligen är om mig, ett små stads barn, att kunna lever sin dröm och bli framgångsrika.Meddelandet är inte behöver aldrig ge upp, så jag tror att det var perfekt för det. "

Nu beliebers Vad för slags sånger inspirerar dig?


Justin jobbar med Believe!

Här är en bild när justin är i studion och jobbar med believe :D


//Lollo

Svar på kommentar ;Ddet var någon som skrev:

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

Tack att du läser våran blogg! och vi tycker bara att det är kul att blogga! :D
kommentera gärna mer, ni får svar på frågorna :D

//Lollo

Justin, Alfredo Flores och Quincy har köpt nya skateboards! :DJustin och hans kompisar (Alfredo Flores och Quincy) har köpt nya skateboards!
Vam har snyggast skateboard justin, alfredo eller Quincy? :D

//Lollo 

Dagens fråga! :DVet ni om Someday finns att köpa någonstans i london? :D
Isåfall vart? :D
Jag skulle bli jätte glad om någon komenterade om ni vet :D
//Lollo

Dagens roligaste bild! :DHaha  ;D

//Lollo

Intervju på ESPY!

Jag älskar videon!
//Lollo

Justin presenterar "Best team" på ESPY!

Det är ingen bra kvalite men den får duga, jag hittade ingen bättre.
//Lollo

Bilder från ESPY! :D

''
Jag älskar hans skor och sen gillar jag bilden under den med hans skor... Den är sjukt snygg!! :D
//Lollo

You hurt Selena, it hurts Justin!

Okej jag kanske inte är ett jätte stort fan av Selena, men va fan jag fattar mig inte på folk som hatar henne!! snälla ser ni inte att både hon och justin mår dåligt av det folk skriver!!!
NI SÅRAR SELENA OCH DET SÅRAR JUSTIN!!
//Lollo

Twitt från @Lordbieber!

Haha här kommer lite twitt från @lordbieber (justins pappa dom är några dar men det får duga ;)
@studiomama = Justin's mamma, Pattie.
@LittlecBeadles = Justin's kompis, Christian.
@godsgirl8494 = Justin's ex (även Christans storasyster), Caitlin
@officialjaden = Justin's kompis, Jaden Smith
//Lollo

Rätt så nya bilder!

Här kommer några bilder som är rätt så nya dom är från den här veckan :D
Engla om du följer våran blogg så måste du bli glad nu för Christian var med på några bilder ;P
//Lollo

Dagens bild! :D

Det är justin på en skate affär i Burbank! såå snygg han är jag älskar bilden :D
//Lollo

bilder från bröllopet! :D

Här är en bild från bröllpoet som justin var på (paiges kusins bröllpo (läs tidigare inlägg))
//Lollo

Justin och paige!

Här ser ni Justin och Paige när justin hälsade på på paiges kusins bröllop! :D
//Lollo

Justin träffas sitt ex caitlin beadles.

Justin möte med sitt ex  Caitlin Beadles. Tidigt i veckan träffade Justin också kompis Christian Beadles

På sin Twitter-konto, twittrade Caitlin: 
______________________________ 
"@ LordBieber:! gokart med @ LittlecBeadles @ godsgirl8494 @ justinbieber @ officialjaden här ungdomarna kan köra - du var den pro"

"Ahh precis avslutat Go Karting uhmmm @ LordBieber och @ JustinBieber sidan swiped mig och jag kraschade in i väggen, lol så läskigt, men kul! lol "
______________________________

Caitlin Beadles Twitter-konto är @ godsgirl8494,

Så beliebers, vad tycker du om Caitlin mötet Justin?

// Lollo


Justin träffade pagie igen, på hennes kusins bröllop!

Justin tillbringade sin tid i Los Angeles, Kalifornien, och han beslöt att göra en speciell överraskning som ett bröllop Crasher till Paige Conway kusins ​​bröllop.

Justin träffat och förvånad Paige Conway för första gången för några månader sedan på Ellen Show. Så vem är Paige Conway? Hon är en belieber. En av de största Justin fans som hade tur att träffa Justin.

Sweet!

Så vad är historien om Wedding Crasher? På lördagskvällen var Justin och Selena promenader längs stranden när de hörde någon spela några av Justins musik - därifrån, bestämde han att det skulle vara kul att slumpmässigt krascha personens händelse, och det råkade vara ett bröllop för Paige kusin.

Paige Conway twittrade att bevisa att det faktiskt hände (du kan se bilden i videon till vänster), och sedan dess Paige Conway har blivit en av trender ämnen på Twitter.

 

//Lollo


Lindsey Vonn Vann bästa kvinnliga idrottsutövare ESPY, vill ha ett foto med justin!

Lindsey vonn vann bästa kvinnliga idrottsutövare, och i hennes tal så ber hon justin att ta ett kort med henne som hon kan ha på sin facebook :D
Jag hittar tyvär inget videoklipp på det.
//Lollo

Jelena sjunger karaoke tillsammans + att dom kysser varandra i slutet!

Justin och Selena Gomez gör karaoke tillsammans söndag kväll på Lucky Strike i Los Angeles.

Se videon:

 

//Lollo

Justin försvarar kanye west!

 

Justin och Kanye West är inte bästa kompisar men ändå Justin försvarade rapparen i en intervju med hip-hop tidningen XXL . Justin har försvarat Kanye West och säger att han inte är lika arrogant som vissa säger.

Under intervjun sa Justin: "Jag fick vara i studion med honom och arbeta med honom och se hur han arbetar och prata med honom - och prata med honom som en vän."

Tillägger: "Han är egentligen inte en skitstövel som alla gör honom vara. Jag menar, han kan, han kan göra dåliga saker, men han är verkligen generellt en bra kille. "

"Han kan göra dåliga beslut, du vet, liksom alla kan, men generellt tror jag att han är en bra kille."

//Lollo


Jelena på ESPY Awards!

Justin och flickvännen Selena Gomez poserar för bilder tillsammans i sina spridda platser.Jelena deltog i 2011 URSKILJA Awards tillsammans på Nokia Theatre LA Live den 13 juli - även om paret kom fram separat.

Justin var på plats för att presentera en av de priser vid Seth Meyers-värd händelse.

// Lollo

Justin på röda mattan vid 2011 ESPYS AWARDS!

Justin träffar den röda mattan vid 2011 ESPYS Awards. Selena var där också. Men de kom till evenemanget separat. Justin och Selena satt tillsammans i publiken Väl inne i Nokia Theatre LA Live.
//Lollo

Justin tackar sina fans för 11 miljoner följare!!

Justin skrev en serie tweet för att tacka fansen för # 11millionBeliebers.

***************************************** 
"WHAAAATTTT ?!??!"

"# 11MillionBeliebers! Jag älskar er alla! TACK .... Kväll var redan en rolig bra kväll och nu är det ännu bättre. THANK U THANK U TACK U "

"Vi är en familj .... Aldrig säga aldrig. DREAM BIG !!!!" 
*****************************************

//Lollo

 


Justin och christian tillsammans igen!!!!

Goda nyheter beliebers, Justin och Christian Beadles är nu tillsammans igen.

Betyder det att Justin börja träffa ex-flickvännen caitlin beadles också?

(förlåt för en jätte dålig uppdatering men jag har vart i danmark och jag har inte haft någon dator)

//Lollo


Jelena sjunger tillsammans .


Justin Stannar på Hard Rock Hotel & Casino Penthouse under UFC i Las Vegas

(Dålig översättning men jag har inte tid!)Justin kan vara för ung för att spela, men han njöt en glamorös bo med sin pappa Jeremy Bieber på Hard Rock Hotel & Casino i Las Vegas över den 4 juli helgen.

Justin och Jeremy var i stan för en UFC kamp, ​​och även om de inte i ringen, de verkligen arbetat upp en ganska aptit!

Enligt Celebuzz.com, tog Justin och hans pappa full nytta av allt som room service hade att erbjuda-middag på pizza, kycklingvingar, kvistar vitlök, churros och mycket mer! Justin kan vara små i bilden men han kan äta en stor måltid med de bästa av dem!

Hotellets penthouse var passande för den bedårande superstjärnan, utrustad med en i sviten biograf, gigantiska badtunna och väggar platina påminner om Bieb är platina skivor.

Justin twittrade om kampen , säger att han hade en fantastisk tid och var spännande att titta på det med sin pappa. Justin blev nyligen nominerad till fem Teen Choice Awards , bland annat det eftertraktade "Male Hottie"-priset mot de tycker om Joe Jonas och Robert Pattinson.

//lollo


Rappare xzibit: Celebrity " plankan/bordslägning är det dummaste skit någonsin"Justin, Chris Brown, Katy Perry, Rosario Dawson och många andra kändisar har funnit sig att utsättas för kritik för att omfamna "bordläggningen" vurm.

Rapparen Xzibit tog till Twitter och blästrade Internet modefluga där människor tar bilder på sig själva om ansiktet i bisarra platser.

Chris brown:

Xzibit twittrade den 6 juli: "Bordläggning är den dummaste skit någonsin. # Bordläggning var ett sätt att transportera slavar på fartyg under slavhandeln, det är inte roligt ", skrev han. "Utbilda er själva."

//lollo


Chuck Liddle, jeremy och justin UFS LAS VEGAS!


Justin och hans pappa, Jeremy, fick hänga med kända UFC fighter Chuck Liddell (bild ovan) och efter kampen , ledde de tillbaka till sin takvåning i Paradise Tower på Hard Rock Hotel & Casino.

// lollo

Selena bär justins skorta :DSelena bär den rutiga skortan som justin hade på sig förra veckan! ;D

one time 2 år!!!Idag var Det 2 år sen One time kom ut!!!
grattis justin på två års dagen ;P


Selena tittar inte på beliebers kommentar på twitter!Selena Gomez har gett upp att surfa på internet efter att ha fått otäcka nätet kommentarer och dödshot från avundsjuka Justin fans aka beliebers.

Selena sa contactmusic.com, "Det är konstigt, det är bara konstigt, men jag tror inte uppmärksamma det, jag försöker bara leva mitt liv så normalt som möjligt. Jag vill bara inte fokusera på vad hela världen säger om mig och bara vara nöjd med mig själv. "Justin boxas med tungviktsmästaren David Haye!

David Haye verkar vara en riktigt trevlig kille. fick han respekt för Justin att han vet hur hårt du måste arbeta för att uppnå dina drömmar. Justin är passar verkligen btw;)

titta videon!

 

 

Justin har erövrat synes omöjliga odds för att bli en av de största popstjärnor på planeten. Men kunde David Haye vara den att stoppa honom i hans spår?
källa: Justin Bieber FanSite // Latest News, Pictures, Songs, Music Videos, Tickets 2011 http://www.justinbieberzone.com/#ixzz1R9MykLfN

Bieber vecka på kanal 5!

Det är bieber vecka i kanal 5 :D
Det är tills på fredag!
Grymt bra, några som ska kolla på JB:s alla Ellen-avsnitt kl 12:40 varje dag? ♥
Avsnitten går bara på vardagar!
Kram på er alla Beliebers och hoppas att ni har haft en trevlig helg!!

RÖSTA!

om ni vill att someday ska komma till sverige så rösta på den här länken:
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Someday_Perfume?page=2
Sverige ligger just nu 1:a så det är bara att fortsätta rösta man kan rösta var 20:ionde minut så rösta på ;D

Respektera jelena!

Om ni är riktiga beliebers så ska ni respektera jelena.... when justin smile, we beliebers smile, right?

När, var, hur justin föddes ;D
Född:
1 Mars 1994.
Tid: 12:56 AM.
2: a våningen.
St Jude sjukhuset.
London, Stratford, Ontario, Kanada.
Pattie hade en C-avsnitt på en tisdag. (När han föddes)
Han hade 30 miljoner och 2 bitar av hår på huvudet.
Hans tunga: 0,2 inches.
7lb och 11oz.
Blodgrupp AB positiv.
Rum: 126.
Doktorn: Simon Bexlaham.Justin har rosa nagellack! :D

Vad tycker ni om att justin har rosa nagellack? ;D
jag gillart ;D

haha en 80 åring plankade ;D

This is what I call a #GrannyPLANK ..I'm 80yrs old and I want 80K followers before I die! FOLLOW ME @J_DIMPS
Justin twettade: Greatest PLANK EVER - haha- 80yr old #GrannyPLANK! http://twitpic.com/5jcdua

Justin twetade en video...... just kidding!

Han skrev:
this is a fan made video...just kidding. no serious. it is. lol -

jelena! ;D

En bild på jelena! dom är för söta!! :D

Justin tema på google chrome!

ladda upp här :D

Jelena bilder ;D

Här kommer rätt så nya jelena bilder ;D
Den här bilden älskar jag! (den när han har mössa alltså jag älskar hans kläder ;D)
'
Den sista bilden så var dom på mcdonalds ;D

Dagens roliga video!

Haha ifall ni har tråkigt så får ni ett säkert skratt om ni tittar på den här videon! ;D
Haaha jag skratta som bara den ;D
specielt när han och den där andra sitter och pratar om never say never och justin ska härma han ;D

Justin Nominerad till fem priser på 2011 Teen Choice Awards!

Justin är nominerad för att inte ett anbud, utan fem priser på årets 2011 Teen Choice Awards. Han är nominerad för Choice manliga artist, Choice Twit, Val Red Carpet Ikon, Choice TV och val Male Hottie.

Årets ceremoni kommer att äga rum på söndag 7 aug och sänds live på FOX. Fans i åldern 13 till 19 kan rösta på sina favoriter på den  officela hemsidan börjar från onsdagen den 29 juni.

 

Röstningen är nu öppen, klicka här för att rösta Justin.

Below are the Teen Choice Awards 2011′ Nominees.

Choice Music: Male Artist
Justin Bieber
Jason Derülo
Cee Lo Green
Enrique Iglesias
Bruno Mars

 

Choice Twit
Justin Bieber
Ellen DeGeneres
Ashton Kutcher
Demi Lovato
Homer Simpson

 

Choice Red Carpet Fashion Icon: Male
Justin Bieber
Chris Colfer
Zac Efron
Jaden Smith
Justin Timberlake

 

Choice Male Hottie
Justin Bieber
Joe Jonas
Taylor Lautner
Robert Pattinson
Ian Somerhalder

 

Choice TV: Villain
Justin Bieber, “CSI”
Jane Lynch, “Glee”
Seth MacFarlane (as Stewie Griffin), “Family Guy”
Joseph Morgan, “The Vampire Diaries”
Ed Westwick, “Gossip Girl”

 

Choice Female Hottie
Nina Dobrev
Selena Gomez

kim kardashian

Choice Red Carpet Fashion Icon: Female
Miley Cyrus
Vanessa Hudgens
Lady GaGa
Jennifer Lopez
Taylor Swift

 

Choice Comedian
Ellen DeGeneres
Jimmy Fallon
George Lopez
Andy Samberg
Daniel Tosh


justin var "cool" när han såg att selena kysste på en scen i monte carlo!

Selena Gomez har avslöjat att pojkvännen Justin var "cool" att se henne kyssa en annan kille i hennes nya film monte carlo .

 

Under ett framträdande på Ryan Seacrest är KIIS-FM radio show i onsdags, så var frågan till selena om Justin hade något emot att se henne kyssa en annan person på skärmen.

Han har redan sett filmen. Egentligen var han ganska cool. Jag var imponerad. " svarade selena.

 
Jelena var på en thai,resturang manhattan NYC!

Det är tå bilder på när jelena var på thai, resturng på manhattan NYC den 30juni!
dom går och håller varandra i handen ;D

Justins nya album "believe"!

Justin twittrade att han har arbetar med ett nytt album som är planerat för att komma ut i November . Men den stora affär var inte det faktum att han tror att det kommer att bli hans bästa arbete hittills, men det hash-taggen att han twittrade (se ovan).

Vi vet inte om hans nya album kommer heta believe han varken säger att det ska det eller att det inte ska de!

kommer ni köpa hans nya album?


Justins är som en planka ;D


Dagens video!

Här var dagens video, sluta hata justin!
(förlå för dålig uppdatering men det är ju sommar nu så jag kommer inte uppdatera lika mycket som förut)

RSS 2.0