Selena gillar inte justins vänner=nu är det slut + justin grät!

jag vill börja med att säga att jag är trött och orkar inte översätta bättre! och att detta kanske bara är ett ryckte ingen vet

Justin och Selena Gomez sägs ha brutit upp över JB vänner (Chris Brown, Lil Wayne och Sean Kingston).

Jelena slutade påstås deras relation efter Justin deltog nyligen Selena konsert i Florida med Sean Kingston, som fängslades vid en ålder av 11 för inbrott.

Selena har också beställt Justin för att undvika hans rapparen vän Lil Wayne, som har flera vapen och droger avgifter innehav, och Chris Brown, som vanhedrande överfallen ex-flickvän Rihanna under 2009.

En källa berättade för The Sun . "Hon ville inte att han skulle krascha hennes spelning. De hade en enorm rad och sa att det var bra de hade tid isär medan hon var på turné. "

Se intervju:  Selena blir irriterad när en reporter frågade om Justin !

The Insider hävdade också att Justin hade reducerats till tårar under den uppvärmda argument och tillade: ". Det är svårt att se en liten 17-årig gråta och säga att han älskar henne"

Selena hävdade i veckan att hon försöker hålla hennes förhållande med Justin som "normalt som möjligt". (Källa: digitalspy.com)

Fortfarande inga ord från Justin. 
Är detta bara ännu ett rykte?



källa: Justin Bieber FanSite // Latest News, Pictures, Songs, Music Videos, Tickets 2011 http://www.justinbieberzone.com/#ixzz1UI8jhUah
//lollo<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0