Justin har ljugit! Eller? :O

20110729-110458.jpg

Har Justin ljuga för fansen?

Även om Justin twittrade han är i Kanada , fläckiga fläktar honom i Boca Raton, Florida med Selena Gomez 28 juli! Han ville inte missa den första natten av hennes turné!, Rapporter Hollywoodlife.com.

Justin twittrade tidigare hur trevligt det var att vara tillbaka i Kanada , vilket beliebers att tro att han skulle skiljas från sin flickvän Selena Gomez efter att ha spenderat en vecka tillsammans för hennes 19-årsdag ... men så är inte fallet!

Låt oss hoppas att detta är bara ytterligare ett ofog och inte en lögn. Eller kanske är det bara slumpmässigt rykten från falska fans?

Både beliebers och Selenators har både tweeting spotting Justin och Selena i Boca Raton, Florida, där Selena konsert är på Mizner Park Amphitheater.

Justin bär Selena är "Vi äger natten" skjorta.


20110729-113339.jpg

Ett fan skrev: " Justin är en lögnare! Han twittrade att han är i Kanada och jag såg honom i södra Florida lämnar studion med Selena Gomez. "

Ett annat ögonvittne sade Bieber fansen skrek när de såg Jelena.

Tror du att Justin ljuga för fansen?


(dåligt översatt men hinner inte översätta bättre!)
källa: http://justinbieberzone.com/

//Lollo

Kommentarer
Postat av: stephie

han kan har sagt att han är i kanada, har han inte rätt att få skija säg från kändis livet utan att ha tjejer skriker 24/7 när dom ser honom?? (inge illa menat till fans) men han kan ju ha sagt det för att han vill ha



alone time with his girlfriend, privet!



min åsikt!!

2011-07-29 @ 23:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0