Hahah 100-tal belieber i stockholm går till attack!


STOCKHOLM. Strax efter lunch samlades hundratals Justin Bieber-fans på Sergels torg i centrala Stockholm. Stämningen var mycket hätsk och till slut fick polis ingripa.

Det var på lördagseftermiddagen som hundratals Justin Bieber-fans samlades på Sergels torg i centrala Stockholm. Varför de samlades är oklart, men en sak är helt säker. De ogillade folk som inte gillar Justin Bieber. På läsarfilmen ovan som Daniel Ahlberg skickat in till oss ser man hur flertalet tjejer går till attack mot flera personer, som ska ha skrikit ”hata Bieber” mitt i folksamlingen.
Stämningen ska ha varit mycket hätsk och efter ett tag gick flertalet Bieber-fans till attack och flera knuffar ska ha utdelats från båda parterna. Ett Bieber-fans ska även ha sparkat en person mellan benen. En person blev även slagen i huvudet flera gånger med ett plakat.
Det hela slutade med att en leende polis fick ingripa och skingra de båda parterna.
- Han är så känd så att även de som hatar honom har koll på honom, t.ex. vi som nu står här och iakttar dessa fans, säger en förbipasserande under tiden LokalaNyheter finns på platsen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0